Menu Zavřeno

Atraktivní aktivita pro teambuilding: paddleboarding!

Jestliže plánujete teambuilding pro svoji firmu, tak si zcela jistě kladete otázku jaké aktivity zvolit. Hledáte-li neobvyklou aktivitu, která přináší do týmu dobrodružství, zábavu a příležitost ke spolupráci, nezapomeňte se zamyslet na paddleboardingem!  Jediným předpokladem je, že vaši akci plánujete u vody (nebo případně v dojezdové vzdálenosti).

 Paddleboarding je skvělou aktivitou pro váš tým, jehož členové budou muset lehce vystoupit ze své komfortní zóny. Většinou se při této aktivitě s pohárem vína velice snadno dají do řeči lidé, kteří se na chodbách podniku jen letmo pozdraví. Současně udělají něco pro své zdraví a klid na vodě jim umožní odpoutat se od stresu každodenního pracovního života. Není nutné se omezit pouze na vyjížďky podél břehu, je možné pořádat soutěže, závody a hry,  které často bývají motorem podobných skupinových akcí. Součástí naší nabídky půjčovny jsou velké paddleboardy pro více lidí, což vyžaduje značnou koordinaci aktérů a nepřeberné množství dalších aktivit. Jednou z velkých výhod paddleboardingu jako teambuildingové aktivity je jeho univerzálnost a přístupnost pro různé věkové skupiny a úrovně fyzické kondice. Bez ohledu na to, zda jsou členové týmu zkušení sportovci nebo nováčci na vodních sportech, paddleboarding je přístupný pro každého. Instruktoři mohou přizpůsobit program a poskytnout potřebné školení a podporu, aby se každý cítil pohodlně a bezpečně. Nabízíme možnost zapůjčení velkého množství paddleboardů různého zastoupení (pro více lidí, na výlety, pro začátečníky, s možností připojení windsurfingové plachty,…).

 V případě, že akci pořádáte v okolí Brna, tak je možné si paddleboardy zapůjčit přímo u nás na půjčovně na Brněnské přehradě. Pokud pořádáte teambuilding jinde po republice, tak za vámi kamkoliv dojedeme a o vše se postaráme. Podobných výjezdů a akcí již máme na kontě nepřeberné množství 😉

 Paddleboarding je skvělým způsobem, jak vytvořit jedinečný a nezapomenutelný teambuildingový zážitek. Kombinuje dobrodružství, spolupráci a zábavu na vodě. Pokud chcete, aby vaše teambuildingová akce byla plná energie a vzrušení, neváhejte se rozhodnout pro paddleboarding a přineste do svého týmu nezapomenutelný zážitek na vodní hladině!

 V případě jakýchkoli dotazů nebo poptávky piště na info@paddleboardpujcovna.cz J

 Těšíme se na Vás

Napsat komentář